Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

 

 

 

Great as usual

29/04/2022Employee: Supawan

Marlon

14/04/2022Employee: Supawan

Anonymous

01/04/2022Employee: Supawan

Jurjen

Heerlijk massage gehad door deze lieve dame. Ze was vriendelijke, aardig en nam de tijd voor je. Massage was echt top! Stevig maar wel echt goed. Ze weet wat ze doet. Ik kom binnenkort weer terug.

21/03/2022Employee: Supawan

Esra

07/03/2022Employee: Supawan

Esme

Fijn om van te voren in een review te lezen dat het een thuiswerk locatie is in een blokhut in de tuin en dat het achterom via de steeg NIET moest afschrikken. Dat is zeker correct! Want als je in de blokhut bent, waan je je in een professionele salon en in Thailand qua geuren. Ze is erg aardig en vakkundig en de massage was bijzonder goed. (120 min). Één van de beste massages die ik heb gehad, die ik inmiddels in jaren massages in Amsterdam wel kan beoordelen. Ik ga terug!

27/02/2022Employee: Supawan

Supawan replied

Thank you very much πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Billy

16/02/2022Employee: Supawan

Anonymous

Mevrouw was heel vriendelijk en deed haar werk heel professioneel.

14/02/2022Employee: Supawan

Supawan replied

Thank you very much πŸ™πŸ™πŸ™

Susanne

Hele fijne massage, waarbij ze goed heeft aangevoeld wat ik op dat moment nodig had!

10/02/2022Employee: Supawan

Supawan replied

Thank you very much πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Semra

Supawan was zeer vriendelijk en wist wat ze deed. Ik kan, na verschillende behandelingen te hebben gehad bij andere, zeggen dat zij echt de beste is. Een dikke 10 en echt een aanrader!!!

10/02/2022Employee: Supawan

Supawan replied

Thank you very much πŸ™πŸ™πŸ™

Anonymous

heerlijk ontspannen. vakkundige masseur

07/02/2022Employee: Supawan

Carolien

Great massage by Supawan once again. I was a bit scared about the hot stones after receiving a terrible massage with these ones by someone else but Supawan is a great professional and handles it with care. You are in good hands with her!

17/01/2022Employee: Supawan

Sagal

Het was een heerlijke massage.

17/01/2022Employee: Supawan

Gabi

Great personal approach!

26/11/2021Employee: Supawan

Leyla

Ik had enorm last van mijn schouder en nek, maar nadat ik bij Suphan was, ben ik helemaal van de pijn afπŸ™πŸ» Ze is echt de beste!

25/11/2021Employee: Supawan

Carolien

Great massage by Supawan! Lovely relaxing atmosphere.

16/11/2021Employee: Supawan

Leyla

Heerlijke massage gehad. Zeker een aanrader!

15/11/2021Employee: Supawan

Paulina

SUPER

11/11/2021Employee: Supawan

Paulina

11/11/2021Employee: Supawan

Nelson Sousa

Professionele masseuse die weet wat ze doet. Goede knelpunten losmaken en vriendelijk.

30/10/2021Employee: Supawan

Mustafa

Goed ontvangen en heeft echt wel ervaring, kom zeker terug

24/10/2021Employee: Supawan

Loïs

One of the best massages I’ve ever had πŸ™πŸ½

14/10/2021Employee: Supawan

Anonymous

Zeer zeker een aanrader ! Ze weet precies waar je last heb en geeft ook focus daar aan . Ze weet wat ze doet! Hiervoor ook naar andere massages geweest maar dit was gewoon uitstekend ! Complimenten voor je gouden handjes . Vaste klant er bij ❀️

11/10/2021Employee: Supawan

Anonymous

Heerlijke massages tegen een redelijke prijs! Fijne ruimte om in te zijn en helemaal ontspannen

11/10/2021Employee: Supawan

Nazife

Super lekker en super schoon!

08/10/2021Employee: Supawan

Anonymous

Echt,deze dame geeft geweldige Thaise massages. Weet precies de pijnpunten te vinden en te behandelen. Ook serieus een aanrader voor thuiswerkers. Hot stone met olie is mijn favoriet. Er is nu zelfs een duo boeking mogelijk; na de verbouwing staan er twee massage bedden ☺️… Show more

08/10/2021Employee: Supawan

Pascal

06/10/2021Employee: Supawan

Anonymous

Wat een heerlijke massage! Dank je wel.

30/09/2021Employee: Supawan

M

Ze is geweldig! Ik ga zeer zeker terug. Ze neemt haar tijd en slaat geen spier over. Ze masseert letterlijk je hele lichaam! Ook als zij over haar tijd heen gaat, betaal je nog steeds hetzelfde bedrag, waarvoor je hebt geboekt. Ook adviseert zij welke massage je het beste kan nemen als zij voelt dat je spieren echt vast zitten. Onwijs lief en gastvrij!! Ruimte is prachtig, rustgevend en super schoon. Ik ga echt terug πŸ˜πŸ‘ŒπŸ½

18/09/2021Employee: Supawan

Francesca

An hidden gem in Zaandam. Very good thai massage in a clean and relaxing atmosphere. I will definitely come back next month and book a longer session.

18/09/2021Employee: Supawan

Anonymous

Top massage en een top masseuse! Wel pijnlijk, maar zeker helpend.

15/09/2021Employee: Supawan

Radjesh

Heb direct volgende afspraak gemaakt.

13/09/2021Employee: Supawan

Onur

Super genoten!!!

06/09/2021Employee: Supawan

Stephanie

The whole experience was great. As soon as I stepped inside, I felt comfortable and the stress seemed leave immediately. The massage itself was absolutely amazing. The two hours I booked were so relaxing, I didn’t want it to be over. The combination of aromatherapy and hot stone I received was perfect, and I can’t wait to book my next appointment. It was my first time here, and I’ll definitely be back next month!

04/09/2021Employee: Supawan

Gabi

Amazing great and really good massage:)

30/08/2021Employee: Supawan

Jessica

It was the best massage I've ever had. The place is beautiful, clean, and calm. I felt so relaxed after the massage, it was a wonderful experience. I will definitely come back more times.

23/08/2021Employee: Supawan

Dennis

22/08/2021Employee: Supawan

Anonymous

Een heerlijke massage! En een hele fijne sfeer in de mooie blokhut, alsof je in Thailand bent!

19/08/2021Employee: Supawan

Anonymous

Fijne (pijnlijke πŸ˜‰) massage. Er wordt geen spierknoop overgeslagen, top! Een uur is vaak niet genoeg, dus zou ik langer boeken. Nu ook duo massages mogelijk, want de chalet is vergroot.

18/08/2021Employee: Supawan

Anonymous

That was the best massage I’ve had in a long time. She really listened to me and my body.

18/08/2021Employee: Supawan

Anonymous

Heerlijke stevige massage

17/08/2021Employee: Supawan

Jeremy

12/07/2021Employee: Supawan

Lydia

Het was heel ontspannen! Aanrader in Zaandam!!

08/07/2021Employee: Supawan

Gina

Top massage. Ze vraagt waar je last van hebt en gaat net zo lang door tot de knoopjes eruit zijn. Zelfs als de tijd al voorbij is.

07/07/2021Employee: Supawan

Dogan

04/07/2021Employee: Supawan

Anonymous

Na mijn verhuizing zocht ik een goede plek om te masseren. Hierbij dus gevonden, echt een aanrader!

01/07/2021Employee: Supawan

Paul

Super!

28/06/2021Employee: Supawan

Tristan Louwe Kooijmans

Warm welkom en super massage. Ze weet de juiste plekken te vinden en kan stevig masseren.

26/06/2021Employee: Supawan

Pamela

Al geruime tijd kamp ik met veel triggerpoints/knopen in mijn nek en schouders. De masseuse stopt niet voordat deze weg is. Vraagt netjes of het te hard is of dat het zachter moet. Dus daar kan je gewoon eerlijk over zijn!

25/06/2021Employee: Supawan

Judith

Ik ga echt nergens anders meer heen. De massages zijn zo fijn!

21/06/2021Employee: Supawan

Mirjam

Hele fijne Thaise massage gehad in en een omgeving met een prettige sfeer.

12/06/2021Employee: Supawan

Anonymous

Probably one of the best Thai massage I've ever had

03/06/2021Employee: Supawan

Anonymous

Heerlijke olie-/hotstone massage. Kan niet lang genoeg duren.

01/06/2021Employee: Supawan

Anonymous

Mijn eerste Thaise massage ooit. Pijnlijk? JAAA! De dagen na de massage voelde aan alsof ik de meest zware work-out ever had gedaan; overal spierpijn. Maar mijn lichaam voelt luchtiger, vrijer, meer ruimte, minder stram. Klein mini-minpuntje is de taalbarrière.

30/05/2021Employee: Supawan

Purnima

Had the best experience with Hot stone massage. It was one of the best massages I ever had and Supawan is amazing.

29/05/2021Employee: Supawan

Lisa

Heerlijk!

23/05/2021Employee: Supawan

Quinett

Heerlijk, echt super goed. Prettige sfeer.

18/05/2021Employee: Supawan

Anonymous

Hele relaxte sfeer, hygiënisch en heeft goed alle knopen weg gemasseerd!

17/05/2021Employee: Supawan

Gijs

12/05/2021Employee: Supawan

Anonymous

10/05/2021Employee: Supawan

Kevin

Een verborgen geheim in de Zaanstad

09/05/2021Employee: Supawan

Tehilah

I had my massage on monday and it was my first time at this salon. It was amazing!!!! LOVE IT! I’ll def come back

05/05/2021Employee: Supawan

Tamara

04/05/2021Employee: Supawan

Greven

Aanrader, zo van genoten.

16/04/2021Employee: Supawan

Judith

13/04/2021Employee: Supawan

Edwin

13/04/2021Employee: Supawan

Nhalen

Highly recommended and the best thai massage I had. She knows exactly where your muscle pain is. And she is really skilled.

09/04/2021Employee: Supawan

Anonymous

04/04/2021Employee: Supawan

Sanne

29/03/2021Employee: Supawan

Peter

Stevige, maar heerlijke massage gehad.

25/03/2021Employee: Supawan

Roxanne

02/12/2020Employee: Supawan

Marley

Heerlijke massage kom zeker terug!

28/11/2020Employee: Supawan

Anonymous

24/11/2020Employee: Supawan

Anonymous

21/11/2020Employee: Supawan

Anonymous

fantastische massage. Ze wist alle pijnpunten te vinden en te behandelen.

24/10/2020Employee: Supawan

Selda

Supawan is een vriendelijke mevrouw die je heel warm en open ontvangt in haar massage ruimte. Super mooi, warm en rustig ingericht. Achtergrond muziek zorgt ervoor dat je direct bij binnenkomst zen bent. Zij spreekt goed Engels en luistert aandacht naar je klachten, werkt hi… Show more

22/10/2020Employee: Supawan

Naomi

Supawan is een zeer vriendelijk dame die precies weet wat ze doet. Met oprechte aandacht voor het lichaam en een zeer goed oog en gevoel voor de pijnpunten. Een super fijne ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

14/10/2020Employee: Supawan

Anonymous

Top

13/10/2020Employee: Supawan

Sander

1 van de beste massages die ik ooit heb gehad. Je bent als herboren

12/10/2020Employee: Supawan

Loïs

Fijne ambiance en een heerlijke massage!

29/09/2020Employee: Supawan

Anonymous

Super goede massage. Wel heel stevig, maar je kan aangeven als je dat niet wilt. Voor mij perfect, precies wat mijn lichaam nodig had en ik voel me weer helemaal soepel.

27/09/2020Employee: Supawan

Chris

Genoten van een heerlijke massage. Mijn nek en schouders weer goed los gemaakt. Een aanrader!

25/09/2020Employee: Supawan

Rob

Very good massage. Effective on tense muscles

10/09/2020Employee: Supawan

Joris

02/09/2020Employee: Supawan

Anna

Ontzettend fijne massage gehad. Ik kom zeker terug.

21/08/2020Employee: Supawan

Vitalija

The massage was super. I have no pain in my back after it. I am going to visit periodically. Waiting forward to the next visit.

20/08/2020Employee: Supawan

Ruud

Voor de 1e keer.zeer goed bevallen

25/07/2020Employee: Supawan

Reggy

Ik heb enorm genoten van de massage,waande me even weer in Bali 😜 Ga er zeker weer heen en heb het ook aan mijn vrouw aangeraden Gewoon super

22/06/2020Employee: Supawan

Ella

17/06/2020Employee: Supawan

Marit

heerlijke massage , ze wist precies de plekken te vinden waar ik vast zat. echt een talent. ik kom zeker terug.

15/06/2020Employee: Supawan

Fouad

Ik heb echt genoten van de massage. Ik had vorig jaar een auto-ongeluk gehad, waardoor alles steeds vast komt te zitten. Ik voelde de pijn tijdens de behandeling echt wegvloeien en de spieren kwamen veel losser te zitten. Ze weet precies wat ze doet en is erg aardig. Een aan… Show more

13/06/2020Employee: Supawan

Jeremy

Just perfect!

09/03/2020Employee: Supawan

Nazife

Super super super!!!!! Meer kan ik er niet over zeggen! Top ervaring. Gelijk meerdere afspraken ingepland.

27/02/2020Employee: Supawan

Mohamed

Very friendly abd professional. You feel the real relaxation. All i can say It was perfect!!!

19/02/2020Employee: Supawan

Loïs

Hele fijne massage, zeker een aanrader

18/02/2020Employee: Supawan

George

Zeker voor herhaling vatbaar.

17/02/2020Employee: Supawan

Wouter

Erg fijne massage; beter dan mijn massage in Thailand!

09/02/2020Employee: SupawanRespond

Jamila

Het was een heerlijke en stevige massage. Als je het steviger of juist zachter wil dan kan je dat aangeven. Het is heel schoon, fijne ontvangst, mooie ruimte met prettige sfeer. Ze is ontzetten vriendelijk en professioneel. Je komt hier helemaal tot rust. Ze neemt ook alle t… Show more

08/02/2020Employee: Supawan

Anonymous

Ik heb een stevige hotstone/Thaise massage gekregen van Supawan. Als je bepaalde lichamelijke krachten hebt door computerwerk, is het de moeite waard om bij haar langs te gaan.

05/02/2020Employee: Supawan

Judith

Echt een hele fijne massage gehad. Ik kom zeker terug

28/01/2020Employee: SupawanRespond

Marloes

Zeker aan te raden. Heerlijke Thaise massage gehad. Ik kan niks bedenken wat beter kon. Supawan is heel aardig en is zeer kundig met de massage. Ik kom zeker terug!

14/01/2020Employee: Supawan

Sander

Stevige massage! Heerlijk

02/12/2019Employee: Supawan

Tanja

De massage was geweldig !! Een van de beste massage die ik ooit mocht krijgen! Ik kom zeker terug!!

29/11/2019Employee: Supawan

Alexander

27/11/2019Employee: Supawan

Marieke

Will definitely come back

17/11/2019Employee: Supawan

Anonymous

Prima salon. Zeer fijne behandeling en veel ervaring! Aanrader

04/11/2019Employee: Supawan

Peter

Heerlijke massage gehad, zeker voor een herhaling vatbaar. Mooi ingericht en een relaxte sfeer.

31/10/2019Employee: Supawan

sylvia

friendly reception. The treatment was professionel. I had the impression that she could find de painfull and problematic spots to treat

31/10/2019Employee: Supawan

Yvonne

De hele ervaring was uitstekend. De masseuse was super vriendelijk en gastvrij. De massage was echt heel goed: klein vrouwtje met hele sterke handen πŸ˜€ Ik ga weer terug voor een Thaise massage. Ik ben dik tevreden!

28/10/2019Employee: Supawan

Lynda

hele fijne massage gehad. zij weet wel wat ze doet.

22/10/2019Employee: Supawan

Martin

Heerlijke Thaise massage gehad, ze weet precies de juiste plekken te vinden waar ik last van had. De massage was lekker stevig, maar zeker niet te hard. Hier kom ik zeker weer terug

15/10/2019Respond

Anonymous

So I was staying at an Airbnb property in Zandaam because Amsterdam is unaffordable, and came across this a couple of streets over. After a long day on my feet, I thought, why not. I was amazed! She is great and knew exactly what I needed, and I left completely revitalized. … Show more

12/10/2019Respond

Herman Huisman

Ik had last van een stijve nek en schouders en kwam terecht bij Thon Khun in Zaandam. Het is een praktijk aan huis, maar in een apart gebouwtje in de tuin met ingang achterom. De massageruimte is fraai ingericht, en Supawan ontving me met een kopje thee. De massage zelf was … Show more

11/10/2019Respond

Anonymous

Very good massage here. I like it very much.

09/10/2019Respond