Traditioneel Thai massage

In een Thaise massage worden druk- en stretchtechnieken gebruikt om de blokkades en energie- verstoringen in het lichaam op te lossen.De Thaise massage brengt de belangrijkste spiergroepen in balans en versoepelt het lichaam. Het effect is zeer ontspannend zowel voor jong als oud, actieve en inactieve mensen. Thaise massage draagt al eeuwenlang bij tot het verbeteren van de gezondheid.

Thaise olie massage

Thaise oliemassage is een massage, waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd met olie, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd.Deze massagebehandeling is zeer geschikt voor mensen met rug- en nekklachten, helpt tegen stress en vermoeidheid, zorgt voor een goede conditie en bevordert de bloedsomloop.Ook bij deze massage worden alle spieren en gewrichten losser gemaakt en geeft een ontspannen gevoel.

Voet massage

Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij verschijnselen of klachten zoals bijvoorbeeld: Spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten of benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen.

Kruidenbal massage

Een kruiden-bal massage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van stempels om het lichaam te verwarmen. Wanneer het menselijk lichaam met 1 graden stijgt, veroorzaakt het een versnelling van de basale en lokale stofwisseling met 15%. De stofwisseling zal versnellen en de bloedsomloop van het lichaam wordt geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich waardoor het lichaam gezuiverd wordt omdat er meer afvalstoffen het lichaam verlaten.